Inrichten

Ontwerpen van de samenwerking

Ontwerpen van de samenwerking

Na een persoonlijke kennismaking waarin we je vraag verkend hebben, ontwerpen we in overleg een aanpak die past bij jouw uitdaging en doelstellingen.

Dots down

Samen tekenen

Faciliteren van co-creatie

Faciliteren van co-creatie

Elke workshop kent twee componenten: de dynamiek tussen de deelnemers, en de content die zij creëren. Beide zijn van waarde en worden door ons benut om tot de beste resultaten te komen.

Tekenen

Tekenen

JAM is expert in het visueel vertalen van jouw boodschap. Dit doen we live of in online sessies, samen met jou en je team. De (analoge) resultaten werken we vervolgens uit in onze studio tot een krachtig, digitaal beeld.

Procesbegeleiding

Procesbegeleiding

We begeleiden een traject met onze volle aandacht van het begin tot het eind, houden regie op het ontwerpproces en sturen bij waar nodig.

Dots down

Uitdragen

Begeleiding en advies

Begeleiding en advies

Een goede visuele vertaling is belangrijk. Minstens net zo belangrijk is deze verbeelding te laten landen bij je publiek. Wij adviseren je graag over hoe je dit het beste kunt doen. We helpen bij de keuze van de juiste communicatiemiddelen en geven tools, tips, tricks en training om zelf de dialoog te faciliteren.

Dots down
Check

Samenwerking op maat

Red stripe

Waar je ook staat in je proces van verandering, vernieuwing, communicatie; de Jam-methode is zo ingericht dat wij op elk moment kunnen instappen. Wij hebben de tools, de kennis en de creativiteit om een samenwerking met jou vorm te geven die volledig is afgestemd op jouw doel. Onze rol is daarin flexibel. Van ‘fly on the wall’ tot facilitator, van adviseur tot teamlid van jouw design sprint.