Blockchain’s ‘Future of trust’ verbeeld

Dutchchain

Jaar

2017

Klant

Dutchchain

Traject

workshop design | visueel notuleren | communicatie

Doel

Op 28 september 2017 vond de ‘Blockchain Future of Trust Summit 2017’ plaats in de Ridderzaal.

200 participanten waren een volle dag aanwezig om gezamenlijk te brainstormen, ideeën te genereren, kennis te delen, en samenwerkingen te ontdekken.
Jam was present om dit unieke event visueel vast te leggen. Alle tekeningen kwamen samen in een expositie dat het slotstuk vormde van deze unieke dag.

Blockchain event design

Jam is nauw betrokken geweest bij het event design.

Jam weet als geen ander hoe visualisatie het best tot haar recht komt tijdens een live event. Jam adviseerde daarnaast over hoe de overweldigende hoeveelheid content die op deze dag werd gegenereerd begrijpbaar en aantrekkelijk kon worden gepresenteerd. Door vanuit het perspectief van de deelnemer te kijken.

 

Verbeelden van de aanwezige intelligentie

7 Jam’rs maakten een live visueel verslag van de dag op een wand van 35 m2. We verdiepten ons in de vraagstukken waarmee de deelnemers rondliepen, en zorgden voor een verbeelding van de collectieve intelligentie van de aanwezigen.

 

Keynotes en ronde-tafel workshops werden in beeld gevangen. Verbinding door verbeelding!

Tijdens het slotstuk van het event stond in het midden van de ridderzaal een geschetste expositie, die werd geopend door de minister van Veiligheid en Justitie.

Conclusie

De deelnemers aan de summit hebben de visuele vastlegging enorm gewaardeerd.

Het werd als zeer positief ervaren dat alle inzichten en conclusies direct terug te zien waren op de tekeningen. Het gaf een extra energie-boost aan de dag, en heeft naderhand een bijdrage gehad in het communiceren wat er deze dag ter sprake was gekomen.