Een nieuw jaarplan in beeld

TAUW Business Unit Industry

Tauw-logo

Jaar

2020

Klant

TAUW Business Unit Industry

Traject

Doel

Verbeelding jaarplan

uitleg visueel praatplaat jaarplan 2018

In 2017 heeft de Business Unit Industry van TAUW met ons samengewerkt aan een inspirerende verbeelding van hun jaarplan 2018. Drie jaar later zijn zij wat visuele ervaringen rijker en hebben de waarde van het werken met beeld ook echt ondervonden. Dit jaar wederom een visuele vooruitblik met hernieuwde inzichten.

 

Om het jaarplan en de focuspunten te verbeelden is er wederom samengewerkt met medewerkers van verschillende afdelingen en lagen. Deze keer is de plaat uit 2018 gebruikt als basis. De eerder gemaakte beeldtaal is gehandhaafd waarop nuances en aanscherpingen zijn gemaakt. Vanuit TAUW BU Industry hebben Henry Raben en Martin Doeswijk de kar getrokken en zo gezamenlijk het project in goede banen geleid.

Verrijken visueel concept jaarplan

Dit project startte vlak voordat de Corona-maatregelen in ons land van kracht gingen. Hierdoor zijn de eerste twee werksessies op lokatie bij de klant geweest met fysieke samenkomst van ongeveer 20 personen.

 

De groepssamenstelling leende zich er goed voor om de deelnemers op te splitsen in subgroepen zodat er meer dialoog plaats kon vinden. Middels verschillenden tussentijdse plenaire terugkoppelingen en verdiepingen op de inhoud, is het beeld rijker geworden en geactualiseerd.

“Heel vet dit, ziet er heel gaaf uit, daar zijn we blij mee!!” – Martin Doeswijk, Directeur Business Unit Industry