Even voorstellen

Alle JAM'rs bij elkaar

Mike Overdijk

Partner & senior ontwerper | Mike stond 15 jaar geleden aan de basis JAM. Doener, connector, ondernemer. Hij brengt zijn dagen graag pratend door maar neemt nog regelmatig de stift ter hand. Maar 'music was my first love'. Piano spelen, componeren en aan knopjes draaien in de studio. Heerlijk!

Tommy Meijs Toll

Senior ontwerper | Tommy is een allrounder. Hij voelt zich goed in zowel de rol van facilitator als die van tekenaar. Naast zijn werk met klanten krijgt hij energie van het begeleiden van nieuwe krachten binnen Jam. Eerlijkheid gecombineerd met humor is wat je van deze JAM’er kunt verwachten.

Wouter Boog

Partner & senior ontwerper | Wouter is een van de grondleggers van JAM. Tekenaar in hart en nieren. Houdt ervan om dingen te maken die mensen raken. Vader van 3 grietjes. Kerkganger. Sport graag met bal en wordt blij van fietsen door de stad – liefst zo hard mogelijk

Marloes Stam

Clients & projects | Met enthousiasme en aandacht introduceert zij JAM bij nieuwe klanten en zorgt ze dat opdrachten goed landen in de organisatie. Eenmaal onderweg partner in crime van zowel klanten als collega's als het gaat om commerciële en operationele inrichting van projecten. In haar element op een spinningfiets, een berg en onder water. De aard van het beestje is positief en nuchter. Dat laatste komt vast door de Groningse roots.

Jan Selen

Senior ontwerper | Jan is een tekenbeest, en een meester in het analyseren van dat waar we met z’n allen grip op proberen te krijgen. En juist dat brengt Jan in beeld. Altijd een beeldende stap in de goeie richting als het gaat om samen verder te komen.

Annette de Vries

Ontwerper | Annette heeft haar roots in Industrieel ontwerpen. Dit was een match made in heaven, want het is bezig zijn met je handen, hoofd en met mensen. Dezelfde passie vindt ze nu terug bij JAM. Een dame met persoonlijkheid en een groot enthousiasme voor ontwerpen; in Jam met pen en papier en in haar ‘me’-time met klei en porcelein, naald en draad.